Kwaliteit

Als ondernemer, leider van een bedrijf of afdeling motiveert u mensen. U creeert nieuwe kansen en zorgt dat alles op rolletjes loopt. U beschikt over de energie om zaken aan te pakken, klanten tevreden te stellen en brandjes te blussen.

De dagelijkse operatie kan echter zoveel tijd en aandacht vragen dat u nauwelijks toekomt aan vooruit denken, creeeren en vernieuwen. Problemen worden weliswaar direct verholpen, maar leiden niet meer tot structurele oplossingen. Er zijn tientallen zaken die beter zouden kunnen. Maar dan: “Hoe krijg ik dat voor elkaar? Waar te beginnen? Alles zelf doen? Waar haal ik de tijd vandaan?”

QESH Consult biedt u een eenvoudig en duidelijk verbetertraject waarmee u gezamenlijk met medewerkers en/of collega’s zichtbare resultaten kunt boeken op basis van de kennis, ervaring en kwaliteiten die in uw organisatie aanwezig zijn. Een ervaren adviseur biedt u de begeleiding, ondersteuning en expertise die u daarbij nodig heeft. Na een intakegesprek waarin duidelijk wordt: WAT / HOE / WAAROM u wilt en tegen welke norm gaan we verder, waarbij voorop staat hoe de taken en verantwoordelijkheden liggen.

QESH Consult kan u ondersteunen bij kwaliteitstrajecten waarbij u wilt werken volgens de volgende normeringen:

  • HACCP
  • ISO 9001-2000
  • BRC
  • IFS
  • ISO 22000

Naast de ontwikkeling van een kwaliteitsmanagementsysteem kan QESH Consult u ook ondersteunen en adviseren bij:

Automatisering van uw zorgsysteem

Qesh Consult heeft goede ervaring met het programma Square en zal u hier graag een demo van laten zien

Auditeren van uw huidige systeem
  • Voorbereiden en ondersteunen bij het uitvoeren van interne audits, uitvoeren van een systeemaudit en de mogelijkheid tot het begeleiden bij een certificerende instantie.
Begeleiding bij certificering
  • Voorbereiden van en ondersteunen bij interne audits, begeleiding van de certificerende instantie
Combizorg (kwaliteit, arbo en milieu)
  • Begeleiden bij de integratie van kam-zorg door het integreren van aspecten in een bestaand systeem of door het opzetten van een nieuw gecombineerd systeem

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neem dan contact met QESH Consult op.